Adele bu kitabı okudu ve hayatı değişti

Dünyaca ünlü 32 yaşındaki İngiliz şarkıcı Adele, çok kazananlar sıralamasında daima üstte. Geçtiğimiz günlerde dikkat çekici bir paylaşım yaptı. Kendisini değiştiren kitabı paylaştı. Adele, kazandığı parayla değil de okuduğu bir kitapla değişebildiğini takipçileriyle paylaştı.

Adele bu kitabı okudu ve hayatı değişti. Dünyaca ünlü şarkıcı Adele ilk ünlü olduğu yıllarda hayli kiloluydu. Ancak Adele, birden bire hızla zayıflamaya başladı, fiziki olarak değişti.

32 yaşındaki ingiliz şarkıcı Adele, hayatını değiştiren kitabı açıkladı. Untamed-Stop Pleasing, Start Living (Yabani-Memnun Etmekten Vazgeçin, Yaşamaya Başlayın) adlı kitabın hayatını değiştirdiğini açıklayan Adele, herkese de önerdi.

Adele, eşi Simon Konecki’den boşandıktan sonra hızla zayıflamaya başlamıştı. Tam tamına 45 kilo veren Adele, hayatını değiştiren kitabı Instagram hesabından paylaştı.

Adele, dünyanın en çok kazanan şarkıcılarından biri. Onu değiştiren kazandığı para değil. Okuduğu bir kitap. Adele’in okuduğu kitabın yazarı Glennon Doyle. Kitap, bu yıl martta yayımlandı.

Untamed-Stop Pleasing, Start Living (Yabani-Memnun etmekten vazgeçin, yaşamaya başlayın) isimli kitabının hayatını nasıl değiştirdiğinin anlattı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımının altına şunları yazdı Adele: 

“Eğer hazırsanız, bu kitap beyninizi sarsacak ve ruhunuzun çığlık atmasına neden olacak. Bu kitabı okuduktan sonra kendim için çok hazırım! Sanki ilk kez vücuduma girmişim gibi. Gerçekten gevşeme ve kendisine sıkıca tutunma kapasitesine sahip herkes bunu yapsın, okusun, yaşasın, deneyimlesin” 

Adele evliliğinden bir çocuk sahibi. 32 yaşındaki İngiliz şarkıcı okuduğu kitabı herkese tavsiye ederken şöyle dedi:

“Sadece kendi neşemden, mutluluğumdan ve özgürlüğümden sorumlu olduğumu bilmiyordum! Özgürleşmemizin etrafımızdakileri de özgürleştireceğini kim biliyordu? Çünkü ben bilmiyordum!! Tıpkı bir Disney karakteri gibi stresli, dağınık, kafası karışık ve kendimizi düşünmememiz gerektiğini sanıyordum” 

Adele’in paylaşımı haliyle yoğun bir etkileşim aldı. Katy Perry de paylaşımı beğenerek Adele’i destekledi. Adele’in paylaşımını fark eden yazar Glennon Doyle “Geçen günü onun (Adele’in) paylaşımıyla uyandım. Yatağa atladım ve Abby’i uyandırdım, telefonu ona verdim. Okudu ve birbirimize baktık, gülmeye başladık. Adele’in şarkıları bizim aşk hikayemizin fon müziğiydi” dedi.

Grammy Ödüllü sanatçı daha önce de I May Destroy You dizisini çok beğendiğini açıklamıştı.

Kenan Kaldan
Kenan Kaldan
Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.