İKSV Salon martta yeniden müzisyenleri ağırlıyor

15.02.2022
A+
A-

İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın Salon’u yeniden ve kaldığı yerden hem Türkiye hem de dünyadan alternatif müziğin başarılı isimlerini ağırlamaya başlıyor.

İKSV Salon martta yeniden müzisyenleri ağırlıyor. 5 Mart’ta Beyoğlu’ndaki evinde kapılarını açacak olan Salon, sanatın her alanına yer ayırırken takipçilerine de şimdiden ajandalarına alacakları dopdolu bir program sunuyor.

Salon’un yeni sezon konserlerinin biletleri 16 Şubat Lale Kart üyeleri için indirimli ön satışın ardından 18 Şubat Cuma günü satışa çıkıyor.

12 yıldır iyi müzik severlerin buluşma noktalarından biri olan Salon, 2022’de +1’in desteğiyle programına kaldığı yerden devam ediyor. Salon yine hem Türkiye hem de dünyadan alternatif müziğin başarılı isimlerini ağırlıyor. Mart ayında başlayıp mayıs sonuna kadar sürecek konserlerde Salon Kit Sebastian, Seafret, Palmiyeler, Jakuzi, Other Lives, Islandman, Ghostly Kisses, Noga Erez, Lola Marsh ve Jonathan Bree’yi ağırlayacak.

Biletler 18 Şubat’ta satışta

Salon’un yeni sezon programının biletleri 18 Şubat Cuma günü saat 10.30’da passo.com.tr ile İKSV ana gişeden (pazar günleri hariç her gün 10.00-18.00 saatleri arasında) genel satışa açılacak. Öğrenci bileti fiyatları ise Eczacıbaşı Genç Bilet projesi kapsamında 10 TL olacak.

ETİKETLER:
Kenan Kaldan
Kenan Kaldan
Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.