Reklam

Ahmet Yeşil resimleri Sesler ve İzler sergisinde

Ahmet Yeşil resimleri Sesler ve İzler sergisinde.

Reklam

Ahmet Yeşil resimleri Sesler ve İzler sergisinde… Sesler ve İzler sergisi Galeri Diani’de 19 Ekim’de açılacak. 

Ahmet Yeşil ilk sergisini 1979 yılından açtı. O günden bu güne 110 kişisel sergiye imza attı. 300 karma ve yarışma sergisine katıldı.  24 ödül kazandı. Ahmet Yeşil, 40. Sanat Yılı’nda açtığı “Sesler ve İzler” temalı sergisiyle 19 Ekim – 9 Kasım 2019 tarihleri arasında Galeri Diani’de izleyicilerle buluşacak.

Kendi gerçeğinden vazgeçmeden yıllar içinde fırça darbeleri ile tuvaline aktardığı özlemleri, tutkuları, heyecanları, duyguları, düşüncüleri, acıları, mutlulukları onu nereye götürdüyse, sanatı da o bağlamda gelişmiş, bugünkü gücüne ulaşmıştır.

Ahmet Yeşil kendi üslubunu oluşturarak görsel bir dil yarattı. 

Ahmet Yeşil, “Sesler ve İzler” sergisi için şöyle diyor: “Yaratmanın yaşama karşı başkaldırı olduğu inancıyla, yaşanılan gerçekten kendi gerçeğimi yaratarak çoğalmaya çalışıyorum, sonsuzluğun içinde bilinmeyen boşluklara yaşam izlerimi koyuyorum” 

GALERİ DİANİ Adres: Bostancıbaşı Caddesi NO 3 D  BEYOĞLU/ İSTANBUL

Reklam
Pelin Çite: İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam