Reklam

Aşk-ı Memnu yeniden ekranda

Aşk-ı Memnu yeniden ekranda.

Reklam

Aşk-ı Memnu yeniden ekranda. Televizyon dünyasının efsane dizisi Aşk-ı Memnu, 24 Haziran 2010’da son bölümüyle ekrana veda etmişti. Yayınlandığı dönem hayli ses getiren, Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan dizi tekrar seyirciyle buluşmaya başlıyor. 

Eski bölümlerinin yeniden ekrana getirileceği Aşk-ı Memnu dizisi Kanal D’de yayınlanacak. 6 Nisan Pazartesi gününden itibaren hafta için her gün saat 10.45’de ekranda olacak. 

Aşk-ı Memnu dizisinin başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat paylaşıyor. Selçuk Yöntem, Nebahat Çehre, Hazal Kaya ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin kadrosunda yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve edebiyat dünyamızdaki ölümsüz hikayesiyle  ekranlara damgasını vuran “Aşk-ı Memnu” geri dönüyor.

Yayınlandığı her dönem ilgiyle izlenen fenomen dizi ‘Aşk-ı Memnu’, 6 Nisan Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün 10.45’de yeniden ekrana geliyor.

Halit Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından uyarlanan dizide, İstanbul’un sayılı zenginlerinden Adnan Bey, çok sevdiği karısı İnci öldükten sonra çocukları Nihal ve Bülent ile kalmıştır. İkinci evliliğini kendisinden yaşça çok genç olan Bihter ile yapar. Ancak Bihter’le yeğeni Behlül arasındaki karşı konulamaz çekim, yaşadıkları yalıda entrika dolu günlerin yaşanmasına neden olacaktır.

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam