Reklam

Banksy eserleri Varşova’da sanatseverlerle buluştu

Banksy eserleri Varşova'da sergilendi

Reklam

Banksy eserleri Varşova’da sanatseverlerle buluştu. Dünyaca ünlü gizemli grafitti sanatçısı Banksy’nin eserleri Varşova’daki sergiyle sanatseverlerle buluştu.

Banksy, hiç beklenmedik alanlarda duvar üzerine çizdiği ve genellikle sosyal mesaj içeren grafitti eserleriyle tanınıyor. Henüz kimliği meçhul bir sanatçı olan Banksy bu kez eserlerinin sergisiyle basantseverlerin karşısına çıktı.

Banksy’nin eserleri Varşova’da sergilendi. “The Art Of Banksy Without Limits” başlıklı sergi Polonya’nın başkenti Varşova’daki Koneser binasında sanatseverlerin ilgisine sunuldu. 

Farklı ülkelerde yaptığı duvar resimleriyle ünlenen İngiliz sanatçı Banksy’nin sergisi “The Art of Banksy. Without Limits”, Polonya’nın başkenti Varşova’daki Koneser binasında sergilendi. Sergide Banksy’in, “Balonlu Kız”, “Bomba Hugger”, “Polis Çocukları”, “Ucuz Roman” ve “Çiçek Atıcı” gibi en popüler grafitileri dahil 100’den fazla sanat eseri yer aldı.

Banksy’nin Varşova’daki sergisinden yansıyan bazı kareler şunlar:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam