Reklam

Başkomiser Nevzat Netflix dizisi oluyor

Başkomiser Nevzat Netflix dizisi oluyor.

Reklam

Başkomiser Nevzat Netflix dizisi oluyor. Türkiye’nin polisiye edebiyat dalında yaratılan en ünlü karakterlerden olan Başkomiser Nevzat, Netflix dizisi karakteri olarak karşımıza gelecek. 

Ahmet Ümit’in yarattığı karakter Başkomiser Nevzat, Netflix dizisi olarak ekrana gelecek. Polisiye tutkunları yıllardır Başkomiser Nevzat’ın maceralarını okuyor. Şimdi ise televizyon dizisi olarak izleyecekler. 

Ahmet Ümit’in roman ve çizgi roman baş karekteri Başkomiser Nevzat’ın televizyon macerası başlayacak. Netflix yapımı dizide Başkomiser Nevzat’ı kim oynayacak. Başkomiser Nevzat için iki aday var. Çetin Tekindor ve Uğur Yücel Başkomiser Nevzat rolü için düşünülüyor. 

Ahmet Ümit Başkomiser Nevzat karakterini Karanlıkta Koşanlar, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir, Kavim, Sultan’ı Öldürmek, Beyoğlu’nun En Güzel Abisi romanlarında kullandı.

Başkomiser Nevzat Çiçekçinin Ölümü, Tapınak Fahişeleri çizgi romanlarının baş karakteri oldu.

Şimdi ise Başkomiser Nevzat Netflix dizisi oluyor. 

Ahmet Ümit, Netflix’in çekeceği dizide, Başkomiser Nevzat karakterini Çetin Tekindor ya da Uğur Yücel’in canlandırmasını istiyor. Dizi henüz hazırlık aşamasında. İki ünlü oyuncuya da teklifin gideceği belirtiliyor. 

Başkomiser Nevzat karakteri, Karanlıkta Koşanlar’ın televizyon uyarlamasında Uğur Yücel, Şeytan Ayrıntıda Gizlidir’in sinema uyarlamasında ise Çetin Tekindor tarafından canlandırılmıştı. Başkomiser Nevzat Çetin Tekindor mu olacak? Başkomiser Nevzat Uğur Yücel mi olacak? Şimdi merak edilen sorular bunlar. 

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam