Reklam

Christina Aguilera Antalya konseri ile ilk kez Türkiye’de

Christina Aguilera Antalya konseri ile ilk kez Türkiye'de

Reklam

Christina Aguilera Antalya konseri ile ilk kez Türkiye’de hayranlarının karşısına çıktı. Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı Christina Aguilera Antalya konseri ile müzikseverlerle buluştu. 

Dünyaca ünlü şarkıcı, 7 Grammy Ödülü sahibi ABD’li pop, gospel, caz müzisyeni ve söz yazarı Christina Aguilera, Türkiye’deydi. Antalya’daki ilk konsere yoğun ilgi vardı. Sahnede bir buçuk saat kaldı. İki bin beşyüz kişilik salonda konser veren Christina Aguilera 8 dansçı ve 3 vokalist ile hayranlarının karşısına çıktı. 

Sahne şovuyla dikkat çeken Aguilera, “Stripped” ve “Dirrty” adlı hit parçalarıyla konserine başladı. 

Christina Aguilera “Genie in a bottle”, “What a girl wants” şarkılarını da söyledi. “Uzun bir süreden bu yana kariyerimde beni destekleyen, takip eden sizlerle nihayet burada göz göze buluştuğum için çok mutluyum” sözleriyle hayranlarına seslenen Christina Aguilera şöyle devam etti: 

“Unutmayın tek bir hayatımız var, bu gece her bir anını doyasıya yaşayacağız sonuçta yarın ne olacağını bilemeyiz”

Ünlü şarkıcı bu sözlerinin ardından “Feel This Moment” şarkısını dinleyicilerin beğenisine sundu.

 

Konserde ayrıca Aguilera, “Hiçbir zaman umudunuzu kaybetmeyin, hayata sıkı sıkıya bağlanın, sizi ayakta tutan şey hayallerinizdir.” ifadesini kullanarak “Say something” şarkısını vokalisti ile beraber seslendirdi.

“Sizi seviyorum” cümlesiyle kapanışı “Fighter” ve “Let there be love” parçalarıyla yapan Aguilera’ı konserde izlemeye gelenler arasında sanat dünyasından birçok isim de yer aldı.

21 Ağustos’ta da BRIT ödüllü İngiliz şarkıcı ve söz yazarı Tom Odell Antalya’da konser verecek.

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam