Reklam

Demet Şener sevgilisiyle Sexy Fish Restaurant’ta sarmaş dolaş

Demet Şener genç sevgilisi Ünal Küpeli ile Londra'daki Sexy Fish Restaurant'ta yemek yedi.

Reklam

Demet Şener sevgilisiyle Sexy Fish Restaurant’ta sarmaş dolaş ilk paylaşımını Instagram hesabından yaptı. ibrahim Kutluay’dan olaylı bir şekilde boşanan Demet Şener genç sevgilisi ile aşka yelken açtı. 

42 yaşındaki ünlü manken ve model Demet Şener kendisinden 8 yaş genç sevgilisi Ünal Küpeli ile Londra’da tatil yaptı. Demet Şener Ünal Küpeli aşkı ilk kez kendi istekleriyle çekilen bir fotoğrafla da kamu oyuna duyuruldu. 

Demet Şener 42 yaşında. Ünal Küpeli 34 yaşında. Çiçeği burnunda aşıklar Londra’da gittikleri ünlü Sexy Fish Restaurant’ta çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medyadan paylaştılar. 

Ünlülerin gittiği bir Sexy Fish Restaurant’ta birlikte yemek yiyen Demet Şener Ünal Küpeli çifti, mutluluklarını paylaştılar. 

Demet Şener, İbrahim Kutluay’dan boşanma davası sonunda 3 milyon TL tazminat, aylık 32 bin TL de nafaka kazanmıştı. Demet Şener, İbrahim Kutluay’ın kendisini Edwina Sponza ile aldattığını öne sürmüştü. 

Demet Şener şimdi aşk sarhoşu olarak genç sevgilisi ile yan yana ilk fotoğrafı da Instagram hesabından paylaştı. Ünlü kadın, sevgilisiyle aşk sarhoşluğunun ilk karesini mavi bir kalp emojisi ile Instagram’a koydu. 

Demet Şener genç sevgilisi Ünal Küpeli ile ilk fotoğrafını Instagram’da paylaştı.

İbrahim Kutluay’a nispet mi

“Bizim gizlimiz saklımız yok, yakında Cenk’le birlikte görürsünüz” cümlesinin üzerinden çok geçmeden Demet Şener dediğini yaptı. Demet Şener Ünal Küpeli aşkının ilk fotoğrafını sosyal medyadan paylaştı. 

Magazin muhabirleri bu paylaşımından sonra Demet Şener’e ‘”Bu pozla eski eşinize nispet mi yaptınız?” diye sordu. Demet Şener, “Ben onu çoktan sildim. Aklım ve gönlüm sadece Cenk’te. Aşığım aşık.” cevabını verdi.

Demet Şener sevgilisi ile arasındaki yaş farkının bir sorun olmadığını da belirterek “Umrumuzda değil. O kadar mutluyuz ki, kimin ne dediğine bakmıyoruz. Aşk böyle yaşanır” dedi. 

Demet Şener’in eski eşi İbrahim Kutluay basketbolcuydu. Cenk Küpeli de eski bir basketbolcu. Demet Şener Ünal Küpeli aşk gezisinin ilk yolculuğu Londra’ya yapıldı.

Londra’da romantik anlar yaşayan Demet Şener, Ünal Küpeli ile Buckingham Sarayı’nı gezdi. 42 yaşındaki eski manken adeta ikinci baharını yaşıyor. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımına beğeni yağdı. 

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam