Reklam

Fazıl Say evlendi düğün ne zaman

Fazıl Say, piyanist Ece Dağıstan ile İtalya'da evlendi.

Reklam

Fazıl Say evlendi, düğün ne zaman? Dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say, Milano’da dünya evine girdi. Fazıl Say, üç yıldır beraber olduğu piyanist Ece Dağıstan ile nikah masasına oturdu. Çift sade bir nikah töreniyle evlilik için ‘evet’ dedi.

Şimdi merak edilen soru: Fazıl Say düğünü ne zaman yapacak? Fazıl Say düğünü nerede yapacak?

Merak edilen sorulardan biri de şu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say’ın düğününe gidecek mi? Nikahtan sonra tebrik etmek için aradı mı? 

Fazıl Say Ece Dağıstan ile sade bir törenle evlendi.

Fazıl Say Ece Dağıstan birlikteliği evlilik masasında yeni bir boyut kazandı. Dünyaca ünlü piyanistimiz Fazıl Say, İzmirli piyanist Ece Dağıstan ile evlendi. 

İtalya’nın Milano kentinde sade bir nikah merasimi yapıldı. Nikahı Türkiye’nin Milano Başkonsolusu Özgür Uludüz kıydı.

Fazıl Say’ın nikahını Türkiye’nin Milano Başkonsolusu Özgür Uludüz kıydı.

Fazıl Say’ın şahitliğini yakın dostları Kadir Dursun ve Haldun Demirhisar yaptı. Ece Dağıstan için şahitlik yapanlar ise yakın arkadaşları Esra Erlevent ve Hande Yılmaz oldu. 

Fazıl Say’ın düğünü ne zaman

Fazıl Say ve Ece Dağıstan çiftinin evlilikleri tamam. Nikah defterini aldılar. Milano’daki sade törenden sonra şimdi gözler Fazıl Say’ın düğününde. Düğün bu yaz Türkiye’de yapılacak. 

Fazıl Say ve Ece Dağıstan’ın arkadaşları nikah şahitliği yaptı.

Geçtiğimiz haftalarda Fazıl Say‘ın Ankara’daki konserine Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılmıştı. Fazıl Say, o gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı Ece Dağıstan ile birlikte misafir etmiş ve uğurlamıştı. 

Şimdi merak edilen sorulardan biri de elbette şu: Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say’ı arayıp evliliği için tebrik etti mi? Düğüne gidecek mi? 

Fazıl Say ve Ece Dağıstan evlilik fotoğraflarını Instagram’da paylaştı.

Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan kimdir

Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan kimdir? Ece Dağıstan hakkında merak edilenlerden biri yaşı. Ee Dağıstanlı’nın nereli olduğu, merek edilenlerden… 

Fazıl Say’ın eşi Ece Dağıstan İzmirli bir piyanisttir. Ece Dağıstan 42 yaşındadır. Fazıl Say ile arasında 6 yaş fark vardır. Fazıl Say 48 yaşındadır.

Fazıl Say Ece Dağıstan çiftinin evlilik merasiminde yakın dostları hazır bulundu.

Ece Dağıstan, 9 Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitim gördü. 1993 yılında Viyana Müzik Akademisi’nde “Konser Piyanistliği” ve de “Müzik Pedagojisi” dersleri aldı. Dağıstan, karma ve tek resitallerde sahnede yer aldı. Yaklaşık 4 yıldır, şarkıcı Teoman’ın akustik projesi olan “Yavaş Yavaş” ın piyanistliğini yaptı.

Reklam
Pelin Çite: İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam