Filmekimi ile sinema maratonu – 22 gün 63 film
Filmekimi 2019, 4 Ekim’de Joker filminin gösterimi ile başladı. 18. Filmekimi İstanbul’un ardından İzmir ve Ankara’da sinemaseverlerle buluşacak.
Filmekimi ile sinema maratonu başladı. 18. Filmekimi başladı. İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 18’inci Filmekimi, Joker filminin gösterimiyle başladı.
Sinemaseverlerin heyecan ve merakla beklediği 22 günlük sinema maratonunda 63 film gösterilecek. İstanbul’da başlayan Filmekimi Ankara ve İzmir’de de sürecek.
Sinemaseverlerin merakla beklediği, biletlerine de satışa çıktığı anda büyük ilgi gösterdiği Filmekimi 2019, yine izleyicilere unutulmaz bir film maratonu sunacak.
İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (İKSV) düzenlediği Filmekimi ile 13 Ekim’e kadar İstanbul’da Atlas, Beyoğlu, Rexx, Kadıköy ve City’s sinemalarında 63 film gösterilecek.
Filmekimi 2019 İstanbul’un ardından 11-15 Ekim’de Ankara’da, 18-22 Ekim’de de İzmir’de yılın en iyi ve en güncel filmleriyle devam edecek.
TV+ işbirliğiyle İKSV’nin düzenlediği 18’inci Filmekimi’ndeki filmler hakkında bilgi, programın tümü, gösterim çizelgesi ve diğer tüm ayrıntılara Filmekimi’nin resmi internet sitesinden ve Dergilik uygulamasından ulaşılabilir.