Reklam

Haluk Levent Ukrayna konseri davetine ne cevap verdi

Haluk Levent Ukrayna konseri davetine ne cevap verdi

Reklam

Haluk Levent Ukrayna konseri davetine ne cevap verdi? Ukrayna Büyükelçiliği sosyal yardımlarıyla ve iyilikseverliğiyle tanınan Haluk Levent’e konser vermesi için teklifte bulundu. 

Büyükelçilik daveti sosyal medyadan duyurdu. Cevap da sosyal medya üzerinden geldi… 

Ukrayna’nın Ankara Büyükelçiliği sosyal medya hesabından Haluk Levent‘e konser vermesi için şu ifadelerle çağrıda bulunuldu: “Eurovision 2016 birincisi Jamala, Rusya’nın sürdürdüğü savaştan dolayı iki çocuğuyla birlikte Türkiye’ye geldi. Ukrayna halkı için başlattığımız yardım kampanyamıza destek olmak adına bir konserde Jamala ile barış ve özgürlük şarkıları söylemek ister misiniz?”

Haluk Levent, Kırım Türkü sanatçı Jamala ile ortak konser teklifine sosyal medyadan cevap vermekte gecikmedi. Twitter’da Haluk Levent’in hesabını yöneten ekibi, “Haluk abimizin cevabı. “Kesinlikle ! Seve seve. Hem Ukrayna halkı için söyleyelim hem de iki yüzlü batının unuttuğu Ortadoğu halkları için söyleyelim. Yeri de Filistin olmalı. Şarkılar insan ayrımı yapmaz. Şarkılar sınır dinlemez. Bu konser bence çok güzel olur.” paylaşımını yaptı.

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam