Reklam

Hint Müzikali Beyond Bollywood Zorlu PSM’de

Hint müzikali Beyond Bollywood Zorlu PSM'de sahnelenecek.

Reklam

Hint müzikali Beyond Bollywood Zorlu PSM’de 26 Kasım – 1 Aralık tarihleri arasında seyirciyle buluşacak. Londra WestEnd’den İstanbul’a bir Hint müzikali geliyor. 

Zorlu PSM’nin Taj Express’ten sonra ağırladığı ikinci Bollywood müzikali olan Beyond Bollywood 26 Kasım’da ilk gösterimiyle sahnede olacak. 

Beyond Bollywood’un yazarı, yönetmeni ve dans direktörü Rajeew Goswami. Gösteride, birbirinden renkli kostümlerle dansçılar sahne alacak.

Beyond Bollywood, 2015’te Londra’nın en prestijli tiyatrolarından London Palladium West End Theatre’da 60 kez gösterime girdi. Avrupa ve Orta Doğu’da birçok ülkede sahnelendi. Hindistan’ın renkli kültürünü bir görsel şölene dönüştürürken izleyenleri büyülü bir yolculuğa çıkarıyor.

Geleneksel ve modern Hint danslarına yer veren, Broadway tarzında düzenlenmiş en iyi Bollywood gösterilerinden biri olan Beyond Bollywood, kaybettiği annesinin hayalini gerçekleştirmek üzere Almanya’dan Hindistan’a doğru yola çıkan dansçı Shaily’nin hikayesini konu ediyor.

Masal ve kültür öğelerini birleştiren bu romantik ve destansı gösterinin müzikleri Salim Sulaiman ve sözleri Irfan Siddiqui imzasını taşıyor.

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam