Reklam

İlker Kaleli BBC dizisinde hippi rolünde

Ünlü oyuncu İlker Kaleli BBC ve Netflix'te yayınlanacak olan dizide rol almaya hazırlanıyor.

Reklam

İlker Kaleli BBC dizisinde hippi rolünde oynayacak. Ünlü oyuncu İlker Kaleli, ünlü İngiliz kanalı BBC’nin dizisinde rol almaya hazırlanıyor.  The Serpent adlı dizide bir hippiyi canlandıracak olan İlker Kaleli, önümüzdeki günlerde anlaşma yapmak için İngiltere’ye gidecek. 

Londra’da dizinin yönetmeni Tom Shankland ile buluşacak olan İlker Kaleli BBC dizisinde rol alacak. The Serpent adlı dizide hippi rolüyle seyircinin karışısına gelecek. 

Tom Shankland, House of Cards dizisinin ardından The Serpent’ın da yönetmenliğini üstleniyor. Yapılan görüşmelerde dikkatini çeken İlker Kaleli, anlaşma yapmak üzere yakında Londra’da olacak. 

İlker Kaleli BBC dizisinde, Hindistanlı ünlü seri katil Charles Sobhraj’ın ilginç hikayesinde oynayacak. Dizide  70’li yıllarda yaşayan bir hippiyi canlandıracak olan İlker Kalel, rolüne şimdiden hazırlanmaya başladı. 

Dizi, İngiltere’de BBC One, diğer ülkelerde Netflix’te yayınlanacak. The Serpent dizisinin çekimleri Eylül ayında Tayland’da başlayacak.

The Serpent dizisinin konusu gerçek hayattan alındı. 1970’lerde Hindistan, Tayland ve Nepal’deki 20 batılı gezgin gencin, çözülmemiş cinayetlerinin baş şüphelisi olan Charles Sobhraj’ın öyküsü izleyiciye aktarılıyor. 

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam