Reklam

İncir Reçeli 3 filmi geliyor

Halil Sezai müjdeyi verdi: İncir Reçeli 3 filmi geliyor.

Reklam

İncir Reçeli 3 filmi geliyor. Başrolünde şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai’nin rol aldığı İncir Reçeli film serisinde üçüncüsü için çalışmalara başlandı.

Müjdeli haberi Halil Sezai verdi. Hemofili hastası gençlerine sürpriz moral ziyareti yapan Halil Sezai, sohbet sırasında İncir burada İncir Reçeli ile ilgili bilgi verdi.

Halil Sezai, Bursa’nın İznik ilçesi Askania Sosyal Tesisleri’nde 3 gündür kampta olan Bursa Hemofili Derneği üyesi 90 genci ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Halil Sezai, gelen bir soru ile İncir Reçeli 3 filmi için düğmeye basıldığını söyledi. 

Halil Sezai, bir gencin İncir Reçeli 3 filminin ne zaman geleceği sorusuna cevap verdi. Halil Sezai, “İncir Reçeli 3 geliyor. Yeni karar verildi. Yıllardır soruyorlar muallaktaydı ama hazırlanıyor” dedi.

Halil Sezai İncir Reçeli 3 filminde yine başrolde olacak. Filmin senaryosu ve oyuncu kadrosu hakkında Halil Sezai bilgi vermedi. Ancak en azından sinema seyircisi için güzel bir haberi paylaşmış oldu.

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam