Reklam

Joker filmi çocuk tacizcisine milyonlarca dolar kazandıracak

Joker filmi çocuk tacizcisine milyonlarca dolar servet kazandırıyor.

Reklam

Joker filmi çocuk tacizcisine milyonlarca dolar kazandıracak. Sinema tarihinin belki de en tartışmalı filmlerinden biri olan Joker vizyonda. Film açılış haftasında hasılat rekoru kırdı.

Dünya çapında tam 234 milyon dolarlık rekor hasılat yaptı.

Şimdi sıkı durun, Joker filmi bir pedofili suçlusuna yani çocuk tacizcisine milyonlarca dolar kazandırdı. Kazandırmaya da devam edecek. Nasıl mı? 

Joker filmi şiddet sahneleri nedeniyle bir kısım sinemasever ve otoritelere tarafından eleştirilmişti. Şimdi ise bir skandalla gündemde.

Filmde kullanılan bir müzik, taciz suçundan hapiste olan Gary Glitter’a (75) ait.

Joker filminde Gary Glitter‘ın 1972’de hit olan ‘Rock and Roll Part 2’ şarkısı kullanıldı. Bu da büyük bir tartışmayı getirdi.

Pedofili suçlusu Gary Glitter, Joker filmi sayesinde bir servet elde edecek. Bu da kamuoyunda büyük bir tepki topluyor. 

Joker’in merdivenlerden indiği sahnede Rock and Roll Part 2 şarkısı yer alıyor.

Bu müzik filmin en çarpıcı sahnelerinden birinde kullanılıyor. O sahnede Joker merdivenden dans ederek inip gerçek bir kötüye dönüşüyor. Yaklaşık 2 dakika boyunca Rock and Roll Part 2 şarkısı yer alıyor. Joker filmi merdiven sahnesi ile Gary Glitter, hem ününe ün katıyor hem de servetine servet.

Şarkının yaratıcısı Gary Glitter, bu şarkıyla milyonlarca dolar kazandı. Kazanmaya da devam edecek. Çünkü filmin gişe hasılatının yanı sıra DVD ve film müziklerinden de pay alacak. Yani seyirci rağbet ettikçe Joker filmi çocuk tacizcisinin servetini arttıracak. 

Gary Glitter, 2015 yılında hapse girdi. Şu anda kazandığı servetin kendisine bir faydası yok. Ancak hapisten çıkıp serbest kaldığında o serveti de keyfince harcayacak.

İngiliz şarkıcı Gary Glitter, 1970’ler ve 1980’lere rock müziğe şarkılarıyla damga vuran biri. Ancak cinsel taciz ve tecavüz suçlarından sonra saygınlığını yitirdi.

Gary Glitter 16 yıl hapis cezasını çekip 2031 yılında tahliye olduğunda Joker filminde elde ettiği serveti kucaklayacak.

Glitter, çocuk istismarından bir kaç kez ceza aldı. Detaylarına girmeyeceğim. Son cezasını İngiltere’de aldı. İngiltere’de 1970 ve 80’lerde işlediği belirlenen tecavüze teşebbüs ve 13 yaşından küçük bir çocuğa istismar suçlarından yarılandı.

2015’te hapse atıldı. 16 yıl hapis yatacak. 2031 yılında ise hapisten çıktığında Joker filminden elde ettiği serveti kucaklayacak. 

Filmin yapımcıları, yönetmeni ve elbette başrol oyuncusu böylesine büyük bir skandaldan sonra nasıl etkilenecekler merak konusu… Bu skandalın ortaya çıkması ile Joker’e olan ilgi azalacak mı hep birlikte önümüzdeki günlerde göreceğiz. Biz bu yazıyı yazarken siz de okurken Joker pedofili suçlusu şarkıcıyı zengin etmeye devam ediyor.

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam