Reklam

Kalben Eski Dünyanın Yangını albümü ile geldi

Kalben Eski Dünyanın Yangını albümü ile geldi

Reklam

Kalben Eski Dünyanın Yangını albümü ile geldi… Ünlü şarkıcı Kalben, yeni albümünü doğum gününde müzikseverlerle buluşturdu. Kalben ‘Eski Dünyanın Yangını’ adını verdiği albümünü tanıttı. 

Şarkıcı, söz yazarı ve besteci Kalben, önce kaleme aldığı “Eski Dünyanın Yangını” adlı romanı ardından da aynı adlı yeni albümünü, kendi doğum gününde sevenleriyle buluşturdu.

Kalben, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu 13 eserden oluşan Eski Dünyanın Yangını adlı albümü için iki yıldır çalıştığını belirtti. 

Şarkıların düzenlemesinde başka müzisyenlerin imzasının olduğunu belirten Kalben, “Bu albüm benim için hafifleme, özgürleşme ve buluşma albümü. Bence söz yazımı ve vokal olarak da en özgür olduğum albüm” dedi. 

Eski Dünyanın Yangını adlı romanla ilgili ise Kalben, şunları söyledi: “Hazırlığına 2009’da başladım. 2019’da ise yazma aşamasına geçtim. Beslenme sürem o kadar uzun oldu ki bu ilk roman için. Zamanımın olması da çok keyifli açıkçası. Buradan yazarak ekmeğini kazanan herkese de özellikle sevgi ve saygımı göndermek istiyorum. Çünkü çok özel bir meslek.” 

Reklam
Cem Cengiz Yarar: Dededen kalma 1500 kitaplı evde doğduktan sonra, yolunu haliyle bulması kolay olmuş. Kitapların izinde, sinema, resim, tiyatro alanında yazılar yazıyor. Senaryo çalışmaları bulunuyor. En çok sevdiği şey buradan okurlarla paylaşımda bulunmak.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam