Reklam

Kuantum Mektupları polisiye severlere Uğur Ateş romanı

Uğur Ateş'in polisiye içerikli romanı Kuantum Mektupları yakında okurlarla buluşuyor.

Reklam

Kuantum Mektupları polisiye severlere Uğur Ateş’in ilk romanı olarak sunuluyor. Mona Kitap’tan okurlara yakında ulaşacak olan Kuantum Mektupları, polisiye dalında yeni bir yazarı kitap dünyasıyla tanıştırıyor. 

Uğur Ateş’in ilk romanı Kuantum Mektupları. Mona Kitap Genel Yayın Yönetmeni Arzu Çağlan, Kuantum Mektupları için “İyi bir polisiye, komplo romanı yaptık” dedi. 

Yazar ajanı Sayım Çınar’ın kitap dünyamıza kazandırdığı yeni isimlerden olan Uğur Ateş, ilk romanıyla okurlarla buluşmak için gün sayıyor. 

Polisiye dalında heyecanla okanacak bir roman Kuantum Mektupları.  Türkiye’de doğan fakat küçük yaşta ailesiyle birlikte ABD’ye yerleşen New York Barosu avukatı Sara Stern’ün hikayesi okurlara ulaşıyor. 

Kuantum Mektupları romanının konusu

Sara Stern, Yahudi asıllı bir aileye mensup. Bir gece Türkiye Yahudi liderliğinden gelen telefon Sara Stern’i şaşkına çevirir. Gelen telefonda Yahudi ve Hristiyan vakıflarına karşı Türkiye’de açılmış davalarla ilgili Sara Stern’den ondan yardım istenmektedir.

Sara Stern, bir hukuk mücadelesine gireceğini düşünmektedir. Ancak mesele hiç de öyle değildir. Avukat Sara Stern, kendisini bilim, iş dünyası ve dini cemaatler arasında geçen baş döndürücü ve ölümcül bir macerada bulur.

Üzerine aldığı davaların arkasında kimlerin olduğunu ortaya çıkarmak için zorlu bir mücadeleye girer. Ancak yaşadıkları daha da karmaşık maceraya dönüşür.

Sara Stern’ün aradığı “gerçek” ,  sürprizlerle ve labirentlerle dolu bu macerada bilim ile dinin kesiştiği yerde onu beklemektedir.

Kuantum Mektupları son zamanların en çarpıcı kitaplarından biri olmaya aday. 

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam