Reklam

Mehmet Aslantuğ TİP milletvekili adayı olunca eşi ne dedi

Mehmet Aslantuğ TİP milletvekili adayı olunca eşi ne dedi

Reklam

Mehmet Aslantuğ TİP milletvekili adayı olunca eşi ne dedi? Ünlü oyuncu Mehmet Aslantuğ TİP (Türkiye İşçi Partisi) milletvekili adayı oldu. Ünlü oyuncunun siyasete adım atması ülke gündeminde çok konuşulmaya başlandı. TİP halen TBMM’de dört milletvekili ile temsil ediliyor. 

Mehmet Aslantuğ’un TİP’ten milletvekili adayı olmasına eşi Türkiye eski güzellerinden Arzum Onan’dan destek geldi. Arzum Onan, Mehmet Aslantuğ’un siyasete girmesini, TİP milletvekili adayı olmasını destekledi. 

Mehmet Aslantuğ, 2023 Genel Seçimleri’nde Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayı olduğunu açıkladı. Magazin ve siyesit dünyasına bomba gibi düşen bu haberin ardından gözler Mehmet Aslantuğ eşine çevrildi. Eşi Türkiye eski güzellerinden Arzum Onan…

Arzum Onan eşinin aldığı kararı “Her zaman yanındayız, yanında olacağız” sözleriyle destekledi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, Mehmet Aslantuğ’un milletvekili adaylığı tekliflerini kabul ettiğini kamuoyuna duyurmuştu. Erkan Baş, sosyal medya hesabından şu ifadelerle Mehmet Aslantuğ’un TİP milletvekili adaylığını duyurmuştu: “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum” 

Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ 27 yıllık evliler. Sanat dünyasında uzun evliliklere çok sık rastlanmıyor. Onların örnek evliliği de kamuoyu tarafından biliniyor. Mehmet Aslantuğ, oyunculuğunun yanı sıra insani meziyetleriyle de sevilen isimlerden. 

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ’un milletvekili adaylığı için “Bugüne kadar yaptıkların, söylediklerin yapacaklarının söyleyeceklerinin teminatıdır. Her zaman yanındayız, yanında olacağız. Seninle her zaman gurur duyduk, duyacağız” dedi.

Reklam
Pelin Çite: İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam