Reklam

Menajerimi Ara’da Dicle kovuldu yerine gelen kim

Menajerimi Ara İrem Derici bölümünün fragmanı...

Reklam

Menajerimi Ara’da Dicle kovuldu yerine gelen kim? Menajerimi Ara dizisinde korona virüse yakalanan Ahsen Eroğlu (Dicle) diziden bir süreliğine uzaklaştırılıyor. Yerine bir başka asistan rol alacak. Kim mi?

Menajerimi Ara’da Dicle kovuldu yerine kim geldi? Menajerimi Ara’da Dicle’ye büyük bir şok yaşayacak. Çalıştığı ajanstan kovulacak. Ferit kendisine yeni bir asistan bulacak.

Ahsen Eroğlu koronavirüse yakalandı. Dizi çekimlerine katılamayacak olan oyuncunun rolü kısa süreliğine askıya alındı. Senaryoda acil değişiklik yapıldı. Dicle, ajanstan konulacak ve onun yerine başka bir asistan alınacak, çare böyle bulundu.

Menajerimi Ara dizisinde Dicle rolüne hayat veren başrol oyuncusu Ahsen Eroğlu koronavirüse yakalanınca senaryoda değişiklik yapıldı.

Star TV’nin sevilen dizileri arasına girmeyi başaran Menajerimi Ara’da yaşanan korona virüs şoku, dizinin çekimlerinin engellenmesine neden olmuştu.

Önce usta oyuncu Ayşenil Şamlıoğlu ardından dizinin genç oyuncusu Ahsen Eroğlu’nun korona virüse yakalandığı haberi geldi. Son olarak da dizinin yakışıklı ismi Deniz Can Aktaş’ın korona virüs testinin pozitif çıktığı kaydedildi.

Dizinin çekimlerine devam edilebilmesi amacıyla küçük bir senaryo değişikliğine gidilecek.

Dicle’nin yerine gelen asistan

Neredeyse her sahnede olan ve dizinin kilit isimlerinden birisi olan Ahsen Eroğlu’nun oynadığı Dicle karakteri için senaryoda yapılan değişiklik hayranlarını biraz üzecek olsa da Eroğlu’nun tedavi süreci devam ederken dizinin aksamamasına neden olacak.

Buna göre verilen bilgide Feris’in (Canan Ergüder) Dicle karakterini bir nedenle kovacağı bir hikaye eklenmiş diziye. Böylece Ahsen Eroğlu iyileşene kadar bu hikaye sürdürülecek. Dicle’nin yerine de yeni bir asistan alınacağı ifade edilmekte. O yeni asistanı da Ayşe Köksal oynayacak.

Reklam
Pelin Çite: İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam