Reklam

Mihre Çelikkol doğum günü paylaşımı ilgi çekti

Mihre Çelikkol doğum gününde yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Reklam

Mihre Çelikkol doğum günü paylaşımı ilgi çekti. Mihre Çelikkol İbrahim Çelikkol doğum günü magazin dünyasının gündeminde yerini aldı. İki yıl önce evlenen çiftin geçtiğimiz gün sosyal medyadan paylaştıkları doğum günü fotoğrafı hayranların ilgisini çekti. Duygusal paylaşım, Mihre Çelikkol ile ilgili merakı arttırdı.

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve Mihre Mutlu Çelikkol 25 Mayıs 2017 tarihinde evlendi. Mihre Çelikkol da magazin dünyasının tanıdığı isimlerdendi. 

Mihre Çelikkol sosyal medyadan yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol evliliği tam bir sürpriz olarak o dönem medyada yer almıştı. İkili Datça’ya arkadaşlarının yanına gittikleri tatilde, evlilik kararı verip evlenmişlerdi. Datça’da kendilerine özel ve ait bir evlilik töreni yapan çift dikkatleri üzerine çekmişti.

İbrahim Çelikkol, evlilik öncesi memleketi Mihre Mutlu’yu istemek için ailesinin yaşadığı Samsun’a gitmişti. Evilik sonrası İbrahim Çelikkol’un yaptığı paylaşımda Mihre Çelikkol’un ünlü oyuncu Fahriye Evcen’e benzerliği dikkat çekmişti. 

İbrahim Çelikkol ile Mihre Mutlu sürpriz bir evlilik yapmıştı.

Mihre Çelikkol kimdir

1989 doğumlu olan Mihre Çelikkol, 30 yaşına girdi. Koç burcundan olan Mihre Çelikkol’un doğum günü kutlaması paylaşımı dikkat çekti. 2008-2010 tarihleri arasında Yeditepe Üniversitesi’nde mimarlık eğitimi aldı. 2014 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu.

Mihre Çelikkol ve İbrahim Çelikkol iki yıl önce evlendi.

İlk mesleki hayatına Han İnşaat Şirketi’nde part time mimar olarak adım atmış, ardından Marsan Holding bünyesinde çalışmış kısa bir süre ise Ali Türker Product’da yer almıştır.

Mihre Çelikkol, baba tarafından Samsunlu’dur. Mihre Mutlu, Kala Film bünyesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam