Reklam

Müge Boz hamile müjdeyi sosyal medyadan paylaştı

Müge Boz hamile olduğunu açıkladı.

Reklam

Müge Boz hamile olduğunu sosyal medyadan takipçilerine duyurdu. Ünlü oyuncu Müge Boz, üç gün önce evleneceğini sosyal medyadan duyurdu. Basketbolcu sevgilisi Caner Erdeniz ile üç gün önce Barselona’da evlenen Müge Boz, bebek beklediğini açıkladı. 

Müge Boz, evleneceğini de önceden duyurmuştu. Yani mutluluk haberlerini sevenleriyle, takipçileriyle önceden paylaşıyor. Diğer ünlüler gibi kaçak göçek davranmıyor.

Müge Boz hamile olduğuna dair müjdeyi Instagram hesabından verdi. Takipçilerine çektiği kısa video ile mutlu haberi veren Müge Boz, “İkimiz de bunu çok istiyorduk” diyerek, çiçeği burnunda eşine çok teşekkür etti. “Şuraya bir nazar boncuğu çizelim” notunu düşerek de paylaşımını yaptı.

Müge Boz ve basketbolcu Caner Erdeniz üç aylık evliliklerinde yeni bir heyecan yaşıyorlar. Müge Boz hamile olduğunu dair güzel haberi paylaştı.

Güzel oyuncu bu defa da evlendikten sadece üç gün sonra bu defa hamile olduğu açıklamasını yaptı. Ünlü oyuncu Müge Boz Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu. 

Müge Boz 35 yaşında. Çiçeği burnunda eşi Caner Karadeniz ise 38.  Her ikisinin de ilk evlilikleri. Müge Boz nikahın Barselona Türk Konsolosluğu’nda kıyılacağını açıklamıştı. Öyle de oldu. Üç gün önce dünya evine girdiler. Müge Boz’un annesi Yugoslavya göçmeni babası ise Egeli. Caner Erdeniz ise İzmirli. 

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam