Reklam

Nejat İşler corona mı oldu

Nejat İşler corona mı oldu ?

Reklam

Nejat İşler corona mı oldu? Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi setinde corona virüs çıktı. Dizinin çekimine ara verildi. Dizinin başrol oyuncusu Nejat İşler’in de setteki çalışanlardan virüs kapıp kapmadığı merak konusu oldu. 

Dizinin yayınlanacağı kanal BluTV olarak duyurulmuştu. 

Merakla beklenen Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi setindeki corona virüs çalışmalara ara verdirdi. Dizinin çekimleri durdurulurken, setteki oyuncular ve çalışanlara corona virüsü testi yaptırıldığı belirtiliyor. 

Konuyla ilgili haber tv100’de yayınlandı. BluTV’de yayınlanması planlanan Saygı-Bir Ercüment Çözer Dizisi’nin setinde corona virüse rastlandı. 

Dizinin başrolünde Nejat İşler oynuyor. Boran Kuzum ve Miray Daner’in de rol aldığı dizinin setinde büyük panik yaşandı. Nejat İşler corona oldu mu? Şu anda bilinen tek şey setteki herkesin test yaptırdığı. 

Dizinin ilk dört bölümü çekildi, tamamlandı.  Yönetmeninin de aralarında olduğu ekipte birkaç kişinin corona testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Dizinin çekimlerine apar topar ara verildi. Dizide yer alan oyuncuların da corona virüsü testi yaptırdığı bildirildi.

Reklam
Cem Cengiz Yarar: Dededen kalma 1500 kitaplı evde doğduktan sonra, yolunu haliyle bulması kolay olmuş. Kitapların izinde, sinema, resim, tiyatro alanında yazılar yazıyor. Senaryo çalışmaları bulunuyor. En çok sevdiği şey buradan okurlarla paylaşımda bulunmak.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam