Reklam

Nilgün Belgün Dünya Tiyatro Günü klibi ile ilgili açıklama yaptı

Nilgün Belgün Dünya Tiyatro Günü klibi ile ilgili açıklama yaptı.

Reklam

Nilgün Belgün Dünya Tiyatro Günü klibi ile ilgili açıklama yaptı. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü “Sanat varsa hayat var” başlığı ile Cumhurbaşkanlığı tarafından yayınlanan kutlama klibiyle ilgili Nilgün Belgün’den açıklama geldi. Nilgün Belgün, klibin Cumhurbaşkanlığı forsu ile olan son halini sanatçılara gönderdiğini söyledi.

Türkiye’nin ünlü tiyatro oyuncularının ‘sanat varsa hayat var’ şarkısını söyledikleri kliple ilgili yoğun tepkiler ve eleştiriler gelmişti. Klipteki bazı tiyatrocular, projenin Cumhurbaşkanlığı için hazırlandığından haberdar olmadıklarını ifade etmişlerdi. Haldun Dormen, AK Parti’nin etkinliklerine katılmadığını belirterek, Nilgün Belgün tarafından kandırıldıklarını açıklamıştı. 

Projenin uygulayıcı liderliğini yürüten Nilgün Belgün, klipteki tiyatrocuları tek tek arayarak işin içine dahil etmişti. Bu nedenle Nilgün Belgün, sosyal medya üzerinden yoğun tepki almıştı. Yaşananların ardından Nilgün Belgün sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Nilgün Belgün “Bugün çıkan haberlerle ilgili yaptığım ilk ve son açıklamamdır! Bu projede bize destek veren tüm tiyatro oyuncusu dostlarıma tekrardan teşekkür ediyorum. Unutmayın #SanatVarsaHayatVar” dedi. Nilgün Belgün, Dünya Tiyatro Günü klibi ile ilgili şu açıklamayı yaptı:  

Nilgün Belgün Dünya Tiyatro Günü klibi ile ilgili açıklamada bulundu.

Reklam
Kenan Kaldan: Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam