Reklam

Serenay Sarıkaya gazetecilere soru yasağı getirdi mi

Serenay Sarıkaya gazetecilere soru yasağı getirdi mi?

Reklam

Serenay Sarıkaya gazetecilere soru yasağı getirdi mi? Serenay Sarıkaya gazetecilere soru yasağı mı getirdi? Serenay Sarıkaya oyunculuğuyla son yıllarda hayli konuşulan bir isim. Ancak son aylarda ise ünlü sevgilisi Cem Yılmaz ile ilgili haberlerle gündemde.

Serenay Sarıkaya gazetecilere sevgilisi hakkında soru yasağı mı getirdi? 

Hatırlanacağı gibi Cem Yılmaz Defne Samyeli ile aşk yaşarken, Serenay Sarıkaya ile de birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Daha sonra Cem Yılmaz ve Defne Samyeli ayrılmış, gizli yaşanan aşk da aleni hale gelmişti. Aralarındaki hayli ‘büyük’ yaş farkı eleştirilse de Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşklarını gönüllerince yaşıyorlar. 

Aşk da gönül de onların elbette… Ancak bugün size anlattığımız başka bir konu…

Serenay Sarıkaya, Etiler’de bir yerden çıkarken haliyle magazincilerin takipte olduğu bir isim olduğu için sorularla karşılaştı. Gazeteciler Serenay Sarıkaya’ya Cem Yılmaz ile olan ilişkisini sormak istedi. Magazin gazetecisi elbette bunu soracak. Ama o sırada Serenay Sarıkaya gazetecileri uyardı, sevgilisi ile ilgili soru istemedi. 

Artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki, herkes her istediğini yapacak ama ‘PR’ açısından kendisini zora sokacak haberlerin de çıkmasını istemeyecek… Bunun için de gazetecileri uyaracak! Serenay Sarıkaya ‘arzu etmediği’ soruların sorulmamasını istiyor. Sevgilisi Cem Yılmaz ile olan ilişkisiyle ilgili güncel ya da genel sorular istemiyor. 

Bakalım magazin gazetecileri Serenay Sarıkaya’nın bu istediğini yerine getirecekler mi? 

Reklam
Pelin Çite: İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam