Sol Yanım dizisindeki Asena mayoyla karda kaydı

03.12.2020
A+
A-

Sol Yanım dizisinin başrolünde oynayan Defne Samyeli mayolu kayak fotoğraflarıyla magazin gündeminde… Asena rolüyle ekrana fettan ve seksi kadın görüntüsü ile gelen Defne Samyeli mayolu haliyle karda kayak yaparken çekilen fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

Sol Yanım dizisindeki Asena mayoyla karda kaydı

Sol Yanım dizisindeki Asena mayoyla karda kaydı… Star TV’nin yeni dizisi Sol Yanım’da Asena rolüyle seyircinin karşısına gelen Defne Samyeli mayolu haliyle kayak yaptığı fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı. 

Defne Samyeli Asena rolüyle Sol Yanım dizisinde ortalığı karıştıran ‘cici anne’ rolünde… Bir gençlik dizisi havasındaki Sol Yanım’da başrollerde Defne Samyeli ile birlikte Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey ve Cansel Elçin gibi isimler rol alıyor.

Sol Yanım dizisinde Defne Samyeli

Sol Yanım dizisindeki Asena mayosuyla karda kaydı! Asena rolünü canlandıran Defne Samyeli mayolu kayak fotoğraflarını Instagram hesabından paylaştı. Takipçilerinden beğeni yağdı. 

48 yaşındaki eski sunucu-spiker Defne Samyeli, Cem Yılmaz ile kısa süreli yaşadığı aşkla ve ardından yaşadığı aldatılma haberleri ile gündeme gelmişti. Aynı süreçte sahneye çıkarak bir süre şarkıcılık da yapan ünlü isim şimdi Sol Yanım dizisinde Asena rolüyle ekrana geliyor. 

Defne Samyeli Asena rolüyle fettan ve ortalığı karıştıran bir kadın rolünde… Gecekondu mahallesindeki fakir hayatından ikinci zengin bir adamın ikinci evliliği ile kurtulan Asena, seyircinin ilgisini çekti. 

Defne Samyeli, haber sunuculuğu dönemindeki ciddiyetinin ötesinde şimdi ‘seksi’ ve ‘fettan’ bir kadın imajı ile hayran kitlesine ulaşıyor. Sık sık magazin basınına malzeme de veren Defne Samyeli yani Sol Yanım dizisinin Asenası, şimdi de geçtiğimiz kış mayoyla kayak yaparken çektirdiği fotoğraflarını paylaştı. 

Asena mayoyla kayak yaptı

Defne Samyeli, geçen kış bir dergi çekimleri için Palandöken’de karlar üzerinde verdiği mayolu pozlarını Instagram hesabından paylaştı.

Sol Yanım dizisinin Asena’sı Defne Samyeli mayosuyla karda yürürken ve kayarken çekilen fotoğraflarını paylaşınca hayranlarından beğeni yağdı. Defne Samyelinin 48 yaşında olduğunu ve boyunca iki kızı bulunduğunu bilen hayranları ‘helal olsun’ dedi. Bu arada Defne Samyeli’nin zaman zaman estetik operasyonları haberleri ile gündeme geldiğini de hatırlatalım…

Sol Yanım dizisinde Asena rolüyle ekrana gelen Defne Samyeli’nin fit vücudu ve kar üstündeki cesur pozları hayranlarının ilgisin çekti. 

Gelelim Sol Yanım dizisindeki Asena’ya… Dizinin ilk bölümü Star TV’de ekrana geldi. Bir gençlik dizisi olan Sol Yanım’da Asena rolü ile Defne Samyeli oyunculuk kariyerinde sağlam bir adım atmak istedi. Dizinin bolca reklamı yapıldı. Ancak daha ilk bölümde seyircinin genel kanısı Asena rolü için Defne Samyeli’yle ilgili zayıf…

Sol Yanım dizisinde canlandırdığı Asena karakteriyle ekranlara geri dönen Defne Samyeli tüm dikkatleri üzerine çekti. 1991 yılında katıldığı güzellik yarışmasıyla adını duyurmasının ardından uzun süre haber spikerliği yapan Samyeli, ekranların vazgeçilmez isimlerinden oldu.

Sol Yanım 2. bölüm fragmanı 

Star’ın Yeni Dizisi Sol Yanım 2. Yeni Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Sol Yanım İlk Bölüm İzle! Sol Yanım’ın 2. yeni bölümü önümüzdeki Perşembe ekrana gelecek. Geçmişten geleceğe taşınan aşkların ve tesadüflerin hikayesini anlatan Sol Yanım dizisinde genç oyuncularla, usta oyuncular buluşuyor. Star’ın ekranlara taşıdığı ‘Sol Yanım’ın ekrana gelecek olan 2. yeni bölümünün 2. tanıtımı yayınlandı.

Sol Yanım’ın yapımcılığını BKM üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli yer alıyor. Dizinin senaryosunu ise Melis Civelek yazıyor.

Sol Yanım 2. yeni bölüm 2. fragmanı paylaşıldı. Sol Yanım 3 Aralık Perşembe akşamı 2. yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Sol Yanım 1. Bölüm Yaşananlar: Annesinin bakımıyla ilgilenmenin yanı sıra, lüks bir otelde çalışan ve özel bir üniversitede burslu okuyan Serra; genç yaşına rağmen büyük sorumluluklar üstlenmek zorunda kalmıştır. Aynı üniversitede okuyan varlıklı Kutlusay Ailesi’nin veliahtı Selim ise derslerine olan ilgisizliği ve eğlence düşkünlüğü ile ailesinden ve özellikle babası İhsan Kutlusay’dan tepki görmektedir. İşten çıkıp derse yetişmeye çalışan Serra, otelde yaşadığı bir olay sonucunda okula limuzinle giderek tüm bakışların üzerinde toplanmasına neden olur. Serra’nın ünü okulda hızla yayılırken, Selim’le tesadüfi tanışmaları ikisinin de yaşamlarını tümüyle değiştirecektir. 

Sol Yanım dizisinin konusu

Hikayesi zenginliğin tüm ihtişamını yaşadıktan sonra ufak bir mahallede yeni hayatlarına alışmaya çalışan anne ve kızının sırları ile Kutlusoy Ailesi’nin sırlarının birbirine düğümlenmesi yer alıyor. Bir yanda tek başına hayatı öğrenen Serra, diğer yanında ise olağanüstü zenginliğin içinde hesaplara ve sırlara boğulmuş Kutlusoy ailesinin veliahtı Selim…

Aşkların tesadüflere, tesadüflerin aşklara kapı araladığı bu hikayede; hem çözülmesi gereken düğümler hem de her düğümde ortaya çıkan yeni sırlar var. Sol Yanım Oyuncu Kadrosu Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey, Defne Samyeli, Cansel Elçin, Esra Bezen Bilgin, Deniz Barut, Taner Rumeli, Seda Akman, Benian Dönmez, Feyza Civelek, Tuğçe Açıkgöz, Ecem Atalay, Ergül Miray Şahin, Emre Dinler, Oktay Çubuk, Aleyna Şen, Yavuz Pekdiker, Demet Genç, Haydar Koyel, Celal Tak, Murat Balcı, Özgür Cem Tuğluk, Efe Taşdelen, Ayşe Kırca, Hasret Usneker.

 

Pelin Çite
Pelin Çite
İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.