Trans bireyin anı kitabının yayın hakkına rekor fiyat

20.02.2022
A+
A-

Hollywood sinemasının ünlü isimlerinden Elliot Page, trans birey olduktan sonra bir anı kitabı yazmaya karar verdi. Kitabın yayın hakkı için 3 milyon doların üzerinde bir anlaşmayı imzaladı.

Trans bireyin anı kitabının yayın hakkına rekor fiyat! Trans birey olduğunu açıklayan oyuncu Elliot Page, anılarının yer alacağı kitabın yayın hakkı için Flatiron Books ile masaya oturdu. Elliot Page, ‘Pageboy’ adlı kitabın yayın hakkı için Flatiron Books’tan 3 milyon doların üzerinde rekor bir rakama anlaştı. 

34 yaşındaki Hollywood sinemasının yıldızı Elliot Page, trans birey olmasıyla magazin dünyasında sık sık gündeme geliyor ve röportajlar veriyordu. 

Son olarak The Umbrella Academy’de rol alan Elliot Page, anılarını bir kitapta toplamaya karar verdi. Ünlü oyuncunun anılarının ilgi çekeceğini düşünen Flatiron Books adlı yayınevi, Elliot Page’in kitabı Pageboy için masaya oturdu. 3 milyon dolar üzerinde bir anlaşma karşılığı Elliot Page ‘Pageboy’ adı verilecek olan kitabının yayın hakkını verdi. Kitap önümüzdeki yıl yayınlanacak.

Pageboy adlı kitapta Page’in kariyerinden, trans birey olmaya kadar akıl sağlığı, aşk ve ilişkilerini kapsayacak. Page, sık sık maruz kaldığı homofobik zorbalığı anlatırken, Hollywood’da yaşadıklarına da değiniyordu.

 

ETİKETLER: ,
Kenan Kaldan
Kenan Kaldan
Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.