Reklam

Emina Jahoviç eski sevgilisi ile birlikte

Sırp model Emina Jahovic şu anda evli olan eski sevgilisi ile birlikte.

Reklam

Emina Jahoviç eski sevgilisi ile birlikte. İddia böyle. Magazin dünyasının yakından takip ettiği isimlerden Emina Jahoviç, şu anda evli olan eski aşkı Marko Miskoviç ile birlikte.

Sırp güzel Emina Jahoviç, Mustafa Sandal’la evliliğini bitirdikten sonra hızlı bir aşk serisine başlamıştı. Emina Jahoviç’in son sevgilisinin yıllardır unutamadığı aşkı Marko Miskovic olduğu iddia ediliyor. İddianın sahibi Sırp medyası.

Sırp medyasında çıkan haberlere göre  37 yaşındaki Emina Jahovic şu anda evli olan eski aşkı Marko Miskovic ile yeniden buluşmaya başladı. İki eski aşığın Belgrad’da gizli gizli görüştükleri sayfalara yansıdı. 

Ünlü popçu Mustafa Sandal’la 10 yıl evli kalan Emina Jahoviç, Haziran 2018’de boşanmıştı. Boşanmanın ardından bir ay sonra ünlü işadamı Sadettin Saran’la aşk yaşadı. Bu aşkın ömrü 7 oldu. 

Mustafa Sandal ile boşandığı dönemde güzel kadının evliliğini eski aşkı Marko Miskovic yüzünden bitirdiği Sırp basını tarafından iddia edildi. 

Sırbistan’daki Alo dergisi bu kez iddiayı daha da öteye taşıdı. Emina Jahovic ile Marko Miskovic yıllar önce evliliğin eşiğinden dönmüştü. Alo dergisi, ikilinin aşklarının yeniden alevlendiğini ve geçtiğimiz ay Belgrad’daki bir mekanda buluştuklarını yazdı. 

Reklam
Cem Cengiz Yarar: Dededen kalma 1500 kitaplı evde doğduktan sonra, yolunu haliyle bulması kolay olmuş. Kitapların izinde, sinema, resim, tiyatro alanında yazılar yazıyor. Senaryo çalışmaları bulunuyor. En çok sevdiği şey buradan okurlarla paylaşımda bulunmak.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam