Reklam

Fazıl Say Cumhuriyet bestesi hazırlıyor

Fazıl Say, Beştepe'deki resepsiyonda icra edilmek üzere Cumhuriyet bestesi hazırlıyor.

Reklam

Fazıl Say Cumhuriyet bestesi hazırlıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ünlü besteci Fazıl Say’ın 29 Ekim 2019 tarihinde kutlanacak Cumhuriyet Bayramı için bir beste hazırladığını açıkladı.

Fazıl Say Cumhuriyet bestesi 29 Ekim’de Beştepe’de düzenlenecek olan Cumhuriyet resepsiyonunda konuklara dinletilecek. Fazıl Say Cumhuriyet resepsiyonuna katılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fazıl Say’ın bir Cumhuriyet bestesi hazırladığını söyledi. Erdoğan, Fazıl Say ile anlaştıklarını Cumhuriyet bestesinin Beştepe’deki resepsiyonda icra edeceğini açıkladı.

Fazıl Say, 29 Ekim’de Beştepe’deki resepsiyona katılacak ve hazırladığı Cumhuriyet bestesini icra edecek. Fazıl Say, o resepsiyonda sadece Cumhuriyet bestesini değil bir kaç eserini daha davetlilere sunacak.

Bilindiği gibi Fazıl Say ve Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki diyalog ve gelişmeler kamuoyunun dikkatini çekiyor. Erdoğan’ı sert bir şekilde eleştiren Fazıl Say, sert cevaplarla karşılaşmıştı. Ardında Fazıl Say’ın annesinin vefatının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan telefonla arayarak başsağlığı dilemişti. Ardından ise Fazıl Say, Erdoğan’ı konserine davet etmiş bu da gerçekleşmişti.

Reklam
Pelin Çite: İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam