Reklam

Halikarnas Balıkçısı fotoğraf sergisi Bodrum’da

Halikarnas Balıkçısı fotoğraf sergisi Bodrum'da açıldı.

Reklam

Halikarnas Balıkçısı fotoğraf sergisi Bodrum’da açıldı. ‘Halikarnas Balıkçısı’ adıyla da tanınan gazeteci, yazar, şair, ressam Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın daha önce görülmemiş 28 fotoğrafının yer aldığı sergi sanat severlerin ve Bodrumlular’ın ilgisine sunuldu. 

Sergi, Cevat Şakir Kabaağaçlı’nın kızı İsmet Kabaağaçlı Noonan’ın özel koleksiyonunda yer alan fotoğraflardan oluşturuldu.  Sergiyi düzenleyen Selen Cambazoğlu. Sergi, Bodrum Ticaret Odası (BODTO), Bodrum Belediyesi ve Bodrum Deniz Müzesi’nin öncülüğünde, BODTO sergi salonunda açıldı.

Selen Cambazoğlu, İzmir’deki evinde İsmet Kabaağaçlı Noonan’ı ziyaret ettiklerini belirtti. Bu ziyaretle birlikte Noonan’ın aile albümlerini müze için açtığını ifade etti. Cambazoğlu, Noonan’ın kendilerine müze arşivi için fotoğraf ve belgelerden oluşan 54 materyal verdiğini söyledi. Bu materyallerden 28 tanesi şu anda sergileniyor. 

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam