Reklam

Lady Gaga itiraf etti

Lady Gaga itiraf etti. Bradley Cooper ile aşk yaşadı mı?

Reklam

Lady Gaga itiraf etti. ‘A Star Is Born’ (Bir Yıldız Doğuyor) filmindeki rolüyle ve müzikleriyle dikkat çeken Lady Gaga, Bradley Cooper hakkında itirafta bulundu. 

Lady Gaga, Bir Yıldız Doğuyor filmindeki ‘Shallow’ şarkısıyla ‘en iyi film müziği’ Oscar ödülünü almıştı. Oscar töreninde Bradley Cooper ile sahnede birbirlerine ‘aşkla’ bakmış yakın durmuşlardı. Magazin dünyasının şıp diye anlamlandırdığı ‘aşk yakınlaşması’ iddiası uzun süre gündemde kalmıştı. 

Bradley Cooper, ünlü model sevgilisi Irina Shayk’tan ayrılınca da gözler Lady Gaga’ya dönmüştü. İkili uzun süre bu aşk yakıştırması ya da dedikodusu hakkında sessiz kalmıştı.

Lady Gaga, bu sessizliği bozup itirafta bulundu. Ünlü şarkıcı Lady Gaga, Elle dergisine verdiği röportajda, Oscar ödül törenindeki yakınlaşmaya açıklık getirdi ve “rol icabıydı” dedi.

Lady Gaga ve Bradley Cooper, Oscar ödülleri gecesi sahnede filmin “Shallow” şarkısını söylerken birbirlerine iki aşık gibi yakınlaşmıştı. Akıllarda kalan ve dedikodulara neden olan o yakınlaşmayı Lady Gaga ‘rol icabıydı’ diye tanımladı. Bir yıl sonra gelen bu açıklamada Lady Gaga “İnsanların birbirimize aşık olduğumuza inanmasını istemiştik” dedi.

Lady Gaga, “Yani bir aşk hikayesi yarattık. Oyuncu ve şarkıcı olarak tabii ki insanların aşık olduğumuza inanmasını istedik. Oscar ödüllerinde de o aşkı hissetmelerini istedik. O gece ekranlara o şekilde çıkmak istedik ve bunun için günlerce çalıştık. Her şeyi planlamıştık. Sanırım baya iyi iş çıkardık” dedi.

Bradley Cooper, dedikoduların çıktığı sırada ünlü model Irına Shayk ile beraberdi. Çiftin Lea adında bir kızı bulunuyor. 44 yaşındaki Cooper ve sevgilisi Shayk, dört yıllık ilişkilerini aralarında süren anlaşmazlıklar nedeniyle bitirdi. 

Reklam
Serdar Tunatürk: Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
Reklam

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz.

Reklam