2020 yılının The Batman filminden ilk fragman

23.08.2020
A+
A-

Robert Pattinson’lı The Batman filminden ilk fragman sinemaseverlerin ilgisine sunuldu. Filmin vizyona giriş tarihi 1 Ekim 2021 olarak açıklandı.

2020 yılının The Batman filminden ilk fragman paylaşıldı. Çekimleri devam eden Robert Pattinson’lı The Batman filminden ilk fragman sinemaseverlerin ilgisine sunuldu.

The Batman filmini yönetmen koltuğunda Matt Reeves oturuyor. Batman rolünü Robert Pattinson oynuyor. Robert Pattison’lı The Batman filminden ilk fragman sinemaseverlerle paylaşıldı.

Filmin oyuncu kadrosunda Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Paul Dano, Colin Farrell, Andy Serkis ve Peter Sarsgaard gibi isimler bulunuyor.

Film,  1 Ekim 2021’de vizyona girecek.

The Batman fragmanı yayınlandı. The Batman filminin fragmanı seyircinin merak duygusunu üst seviyeye çıkarıyor. Bruce Wayne’in Batman olarak ikinci yılına odaklanıyor. Filmde Catwoman’ı Zoë Kravitz, Batman çizgiromanlarının en önemli kötü karakterleri arasında yer alan The Riddler’ı Paul Dano, bir diğer ikonik kötü karakter olan Penguin’i Colin Farrell, Komiser Gordon’ı Jeffrey Wright, Alfred’i Andy Serkis, Carmine Falcone’u ise John Turturro canlandırıyor.

Pelin Çite
Pelin Çite
İki yumurta kıramayıp koltuğunun altında 5 kitap taşırken, otobüste ayakta okuyanlardan. Hızlı okuma ve hızlı yazma kurslarını ortaokulda tamamlamış. ABD’de sinema eğitimi aldı. Eski film koleksiyonu yapmayı seviyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.