Jennifer Lopez Hayatım Yalan filminde süpermarket elemanı

Hayatım Yalan (Second Act) filminde Jennifer Lopez süpermarket elemanı oldu. Hayatım Yalan filminin konusu ne? Romantik komedi türündeki film 103 dakika. 

Jennifer Lopez Hayatım Yalan filminde süpermarket elemanı oldu. Hayatım Yalan (Second Act) filmi vizyona girdi. Romantik komedi türündeki film 103 dakika. 

Hayatım Yalan (Second Act) filminin yönetmeni Peter Segal. 

Filmin başrolünde popüler hayatımızın son dönemine damga vuran Jennifer Lopez var. Jennifer Lopez aynı zamanda filmin yapımcıları arasında. Yani filmin ortaklarından. Müzikten kazanan Jennifer Lopez bakalım bu filmin gişe gelirinden mutlu olacak mı? 

Jennifer Lopez sinemada yeni değil. Daha önce “Selena” “El Cantante” gibi iyi filmlerde rol aldı. 

Hayatım Yalan filminin konusu

Artık orta yaşlarına gelen ünlü yıldız, Hayatım Yalan filminde süpermarket elemanı oldu. Mavi önlüğü giydi ve rolünü oynadı.

Filmde Maya adlı karakteri canlandıran Jennifer Lopez, hayallerinin peşinden koşmaya karar verir. Günümüzün ruhuna uygun bir hikayesi olan film.  40’lı yaşlarını süren ve hayallerini gerçekleştirememiş Maya karşımızdadır. 

Maya, gerçekleştiremediği hayallerinin mutsuzluğunu yaşamaktadır. Film Maya’nın hayatında yeni bir sayfa açma hikayesini anlatıyor. 

Hayallerimizin önüne aslında kendimiz setler engeller koyuyoruz. Süpermarket elemanı Maya bunu farkeden güzel kadınlardan biridir. 

Maya gerçekleştiremediği hayallerinin hüsranıyla boğuşmaktan yorgun düşmüştür. 

Haliyle arkadaşları ve çevresiyle boğuştuğu sorunlarını paylaşır. İşiyle ve kariyeriyle ilgili büyük sıkıntıları vardır.

Film de işte tam burada başlar… Arkadaşları Maya için bir çözüm bulurlar. Buldukları çözüm ne mi?

Maya için cazip mi cazip etkileyici mi etkileyici bir özgeçmiş hazırlarlar. İçinde neler var neler. ABD Başkanı Barack Obama ile birlikte etkileyici fotoğraflar… Bülbül gibi Mandarince konuşabilme yeteneği… Pennsylvania Üniversitesi Wharton Okulu’ndan bir işletme diploması… ve daha inanılmaz detaylar. 

Bu özgeçmiş Maya’ya Manhattan’da havalı bir işin kapısını açar. Maya burada elit zenginlere zeki bir kadının neler başarabileceğini ispatlar.

Hayatım Yalan filminin fragmanı, Second Act filminin fragmanı izleyebilirsiniz

Kenan Kaldan
Kenan Kaldan
Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.