Genco Erkal Merhaba ile müzikli yolculuğa çıkarıyor

04.10.2019
A+
A-

Tiyatromuzun usta ismi Genco Erkal, Merhaba müzikli oyunu ile seyircinin karşısında. Genco Erkal, ilk kez 2017 yılında New York’ta sahnelenen oyununu 6 Ekim’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde sergiliyor.

Genco Erkal Merhaba ile müzikli yolculuğa çıkarıyor. Tiyatromuzun usta ismi Genco Erkal, tek kişilik müzikli oyunuyla sahnede olmaya devam ediyor. 

Merhaba adlı müzikli oyunu sahneye uyarlayan, yöneten ve elbette oynayan Genco Erkal. Usta tiyatrocu tek başına sahnelediği Merhaba müzikli oyununu 6 Ekim Pazar günü saat 18:00’de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşturacak. 

Merhaba, ilk kez 2017’de New York’ta sergilendi. Oyun, edebiyat dünyasının beş büyük ustasıyla tiyatro severleri müzikli bir yolculuğa çıkarıyor.

‘Merhaba’, usta oyuncu Genco Erkal’ın ‘benim yazarlarım’ dediği Aziz Nesin, Bertolt Brecht, Can Yücel, Nazım Hikmet ve William Shakespeare’in yapıtlarından oluşuyor.

Yıllar öncesinden seyirciye seslenen yazarlar; dünyanın ve ülkemizin halleri üzerine kimi zaman güldürücü kimi zaman hüzünlü, öfkeli gözlemleriyle yaşadığımız karanlık günlere ve geleceğimize ışık tutuyorlar.

Kenan Kaldan
Kenan Kaldan
Ortaokul yıllarında gazete bayisinde çalışırken çok fazla çizgi roman ve gazete okuduğu için işten atılmış. Çizgili kağıt sevmeyenlerden. Birikmiş notlarını, günlüklerini kitaplaştıracağı günü heyecanla bekliyor.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.