Ece Temelkuran ‘Bu da Geçer’ deneme türündeki kitabıyla

Ece Temelkuran yeni deneme kitabı ‘Bu da Geçer’ ile okurlarla buluşuyor. Temelkuran, tüm kitaplarının yayın hakları için Everest Yayınları ile anlaştı. Önceki kitaplarıyla birlikte ‘Bu da Geçer’ adlı deneme türündeki eseri de yeni yayınevinin etiketiyle raflarda yerini aldı.

Ece Temelkuran ‘Bu da Geçer’ deneme türündeki kitabıyla okurların karşısında. Temelkuran bu yıl yayınevinde değiştirdi. Kitapları Everest Yayınları’ndan çıkacak.

Gazeteci yazar Ece Temelkuran, yeni kitabının matbaada basımının tamamlandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şöyle dedi: “Matbaadan bu akşam çıktı. Yakında göreceksiniz etrafta. Seversiniz umarım, çünkü hepimiz bugünlerde o türküdeki gibi yaşıyoruz: “Bu da gelir, bu da geçer.” İçinizi ferah tutun, beraber geçireceğiz bugünleri.”

Ece Temelkuran ‘Bu da Geçer’ adlı deneme türündeki kitabıyla okurlarla buluşuyor. Yeni yılın ilk günlerinde okurlara ulaşan ‘Bu da Geçer’ Ece Temelkuran’ın yeni yayınevinden çıktı. Temelkuran tüm kitaplarının yayın hakkını Everest Yayınevi’ne verdi. 

‘Bu da Geçer’ kitap tanıtımından okuyalım:

… Ben seni düşünüyorum yazarken.

Seni içtenlikle düşünüyorum. Sözcüklerden bir sevgi olanağı doğmasını düşünüyorum. Bunun beni kurtarmasını ya da seni…

Sen ve ben, sevgili okur, son on yıldır –ki bu on yıl ömrümüzden gitti– dedik ki, “Bu da geçer.” Birileri de hep karşılık verdi, “Böyle diye diye ömür geçti.” Eh, orası da doğru. Peki o zaman ne yapmalı bu ömürle?..

Ece Temelkuran içinden geçtiğimiz çıldırtıcı gürültünün ortasında sözcüklerle ferahlatan, soluk aldıran bir alan açıyor.

Cem Cengiz Yarar
Cem Cengiz Yarar
Dededen kalma 1500 kitaplı evde doğduktan sonra, yolunu haliyle bulması kolay olmuş. Kitapların izinde, sinema, resim, tiyatro alanında yazılar yazıyor. Senaryo çalışmaları bulunuyor. En çok sevdiği şey buradan okurlarla paylaşımda bulunmak.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.