Mezarlık dizisi oyuncusu Birce Akalay Sadettin Saran için ne dedi?

Ünlü oyuncu Birce Akalay, Mezarlık dizisi için kamera karşısına geçti. Birce Akalay hakkında çıkan Sadettin Saran ile aşk iddiası için de cevap verdi.

Mezarlık dizisi oyuncusu Birce Akalay Sadettin Saran için ne dedi?

Mezarlık dizisi oyuncusu Birce Akalay Sadettin Saran için ne dedi? Ünlü oyuncu Birce Akalay şu günlerde Netflix için çekilen Mezarlık dizisinin heyecanını yaşıyor. 

Birce Akalay, en son Fox TV’de ekrana gelen Son Yaz adlı dizide rol almıştı. Birce Akalay Mezarlık dizisi için başrolde Olgun Toker ile birlikte kamera karşısına geçti.

Çekimleri büyük bir titizlik içinde sürdürülen Mezarlık dizisi için Birce Akalay, Türkiye’nin kanayan yarası olan kadın cinayetlerine dikkat çektiğini söyledi. Mezarlık dizisinin senaryosunu Özden Uçar ve Onur Böber yazıyor.

Birce Akalay Sadettin Saran aşkı mı? 

Ünlü oyuncu Birce Akalay özel hayatını gözlerden uzakta yaşamayı seven ve bu konuda açıklamalar yapmayan bir isim. Geçtiğimiz günlerde hakkında çıkan aşk haberiyle ilgili magazin gazetecileri ile konuştu. Birce Akalay, Sadettin Saran ile aşk yaşıyor mu? Merak edilen soru buydu.

Sorunun ortaya çıkışı ise Birce Akalay ile Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticisi Sadettin Saran ile baş başa yemek yemesine ait fotoğraflardı. Magazin basını bu fotoğrafları ortaya koyarak, Birce Akalay ile Sadettin Saran arasında aşk başladığını iddia etmişti. 

Birce Akalay Sadettin Saran aşkı var mı sorusunun cevabını ünlü oyuncu şu sözlerle verdi: “Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum ama maalesef masa başı haberciliği yapan ve kötü niyetli gazeteci arkadaşlar var. Çok üzgünüm. Bir doğum günü yemeği alıp da baş başa bir yemek haline getirmişler. Bir insanı etkileyecek bu şekilde haber yapmak ayıptır, terbiyesizliktir. Böyle düşünüyorum. Asılsız haber.”

Cem Cengiz Yarar
Cem Cengiz Yarar
Dededen kalma 1500 kitaplı evde doğduktan sonra, yolunu haliyle bulması kolay olmuş. Kitapların izinde, sinema, resim, tiyatro alanında yazılar yazıyor. Senaryo çalışmaları bulunuyor. En çok sevdiği şey buradan okurlarla paylaşımda bulunmak.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.