Cem Yılmaz’dan CMYLMZ Diamond Elit Platinum Plus
Tek kişilik gösterilerine yeniden başlayacağını açıklayan Cem Yılmaz, müjdeyi verdi. 2019 Mart ayında sahnede olacak. Gösterinin adı CMYLMZ Diamond Elit Platinum Plus.
Cem Yılmaz’dan CMYLMZ Diamond Elit Platinum Plus adlı tek kişilik gösteri geliyor. Ünlü komedyen Cem Yılmaz, tek kişilik gösterilerine Mart ayında başlıyor.
Cem Yılmaz’ın yeni gösterisinin adı CMYLMZ Diamond Elit Platinum Plus. 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’ne katılan ve seyircilerle sohbet eden Cem Yılmaz, tek kişilik gösterisinin müjdesini burada verdi.
Cem Yılmaz, 55. Uluslararası Antalya Film Festivali’nde ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ alacak.
Cem Yılmaz, 1998’de başladığı sinema yolculuğunun kapısını açan ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ filminin yönetmeni Ömer Vargı’yla birlikte seyircilerin sorularını yanıtladı.
Uluslararası Antalya Film Festivali’nin ‘yönetmen ve oyuncularla söyleşiler’ bölümünde Cem Yılmaz, hikayesini yazdığı ve başrolünde oynadığı ilk filmi ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın 20 yıl sonra hala konuşulmasından ve sevilmesinden çok memnun olduğunu ifade etti.
Her Şey Çok Güzel Olacak filminin devamı çekilecek mi
Yılmaz, Mazhar Alanson ve Ömer Vargı’yla birlikte ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ın devam filmini çekmeyi hep düşündüğünü, hatta böyle bir beklenti de olduğunu hissettiğini söylediği konuşmasında, ‘Eğer bir gün bu devam filmi çekilirse belki de Antalya’da çekeriz” dedi.
Her Şey Çok Güzel Olacak’ı Ömer Vargı’yla birlikte bir komedi filmi olarak tasarlamadıklarını belirten Cem Yılmaz, ocakta gösterime girecek ‘Karakomik Filmler’ için de heyecanlı olduğunu söyledi.
Mazhar Alanson’un huyu
Yılmaz, ilk kez farklı bir deneme yaptığını, birer saatlik iki filmin tek seansta gösterileceğini açıkladı. Cem Yılmaz, ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ta birlikte kamera karşısına geçtiği Mazhar Alanson’la ilgili bir anısını da paylaştı: ‘Mazhar ağabeyle çalışmak zordur. Huylu biridir. Huysuz diyemem, huyludur. Filmin ilk çekimlerini izlemek için stüdyoya girdik. Mazhar ağabeyi yaptığımız ilk çekimleri izledikten sonra ‘Yahu ben bütün film boyunca aynı beyaz gömleği mi diyeceğim? diye sordu. Huylu işte.” Bu anıya filmin yönetmeni Ömer Vargı “Bana da gömleğimin sırtı ütüsüz, kırışık çıkmış” diye sitem etmişti” diyerek katıldı.
Senaryoyu teknede yazdık
Usta yönetmen Ömer Vargı ise Cem Yılmaz’la aynı sahneyi paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Cem Yılmaz’ı ilk kez Leman Kültür’de izlediğini söyleyen Ömer Vargı ‘Gösterinin ardından Cem’in yanına gittim. ‘Seninle inşallah film yapacağız’ dedim. ‘Tamam’ dedi. Her Şey Çok Güzel Olacak’ın senaryosunu 1 ay boyunca kaldığımız teknede yazdık’ diye konuştu.
Tek kişilik gösteriler başlıyor
Salondaki seyircinin sevgisi ile karşılaşan Cem Yılmaz, “sahneyi özlediğini” fark ettiğini dile getirirken, seyirciden gelen bir soru üzerine tek kişilik gösterilerinin Mart ayından itibaren başlayacağını müjdeledi. Cem Yılmaz, gösterinin adını da ilk kez Antalyalı sinemaseverlerle paylaştı: ‘CMYLMZ Diamond Elit Platinum Plus. Bu ismi ben değil seyirci hak ediyor. Bunu ilk birine söylediğimde ‘Gösterinin adı bilet fiyatlarına yansıyacak mı?’ diye sordu. Merak etmeyin, bilet fiyatları aynı olacak.’,
Editör: Pelin Çite