2500 TL Mustafa Kemal kitabı 1881 adet satışta

Karton baskısı satış rekorları kıran Mustafa Kemal kitabının koleksiyon ve prestij amaçlı basılan özel tasarımı satışa sunuldu. Bugün saat 9’u 5 geçe sadece internet üzerinden satın alınabilecek olan kitabın fiyatı 2500 TL.

2500 TL Mustafa Kemal kitabı 1881 adet satışta

2500 TL Mustafa Kemal kitabı 1881 adet satışta… Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından özel ciltli olarak hazırlanan koleksiyon değeri olan Mustafa Kemal adlı eser 2500 TL fiyatla satışa sunuluyor. 

Yılmaz Özdil‘in halen raflarda olan satış rekorları kıran alışılagelmiş kapak ve sayfa yapısıyla satılan Mustafa Kemal kitabının bu kez çok özel ciltli baskısı yapıldı. Sadece 1881 adet basılan ve koleksiyon değeri olan eser yarın (23 Ocak 2019) satışa koyuluyor. 

Kitabın fiyatının 2500 TL olarak açıklanmasıyla birlikte kimileri tarafından sosyal medya üzerinden tepki dolu yazılar paylaşıldı. Ancak Yılmaz Özdil, Sözcü gazetesindeki köşesinden Mustafa Kemal kitabının neden 2500 TL’ye satışa konulduğunu açıkladı. 

Yılmaz Özdil, yazısında Mustafa Kemal kitabının özel ciltli koleksiyon baskısının tüm teknik ve malzeme detaylarını paylaştı. Yazar, bununla birlikte kısaca şöyle dedi: “Bu kitabın karton kapaklı baskısı da var. Hazırlanan tamemin koleksiyona yönelik. Atatürk’ü anlatan yüzlerce kitap var. Ancak prestij bir kitap yok. Bu kitap tamamen Atatürk’e yakışır bir eser ortaya çıksın diye hazırlandı.” 

Mustafa Kemal özel koleksiyon kitabı yarın saat 9’u 5 geçe www.kirmizikedi.com adresi üzerinden satışa sunulacak. Kitabı, başvuran ilk 1881 kişi satın alabilecek. 

Yılmaz Özdil’in Mustafa Kemal kitabının özel baskısı ile ilgili yazdığı yazıyı burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.

 

Serdar Tunatürk
Serdar Tunatürk
Dil Tarih Coğrafya mezunudur. Türk hikayeciliği konusunda mikro tarih çalışmaları bulunmaktadır. Kültür sanat etkinlikleri, yazar buluşmaları, söyleşiler düzenlemektedir.
YAZARA AİT TÜM YAZILAR
BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Serhat Türkgeldi dedi ki:

    ben 100 adet sipariş verdim 🙂 nazar etme ne olur, millet tarafından sevilirseniz sizin de olur, siz de yazın bir kitap satın 15000 tl ye, allah daha çok versin daha çok para kazanın, bakalım kaç tane satacaksınız 🙂 sizi gidi kediler siziiiiii….. 🙂 hasetinizden geberdiniz 🙂